TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI DACIA ENERGY SOLUTIONS

Pentru utilizarea site-ului DACIA ENERGY SOLUTIONS, va rugam sa cititi cu atentie urmatorii Termeni si Conditii. Toate informaţiile conţinute în acest site sunt considerate cu caracter general. Accesarea si utilizarea site-ului implica acceptarea Termenilor si Conditiilor, precum si acordul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor.

OPERATOR

DACIA ENERGY SOLUTIONS,cu sediul in Strada Stirbei Voda, numarul 4 Sector 1, Bucuresti, inregistrata in Oficiul Registrului  Comerţului cu nr: J28/880/2019, 24.07.2019, CUI : 41435690

DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului este proprietatea DACIA ENERGY SOLUTIONS ,incluzand : texte, logo-uri , imagini, grafice, elemente de grafica web si orice alte date.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al DACIA ENERGY SOLUTIONS.

Orice utilizare neautorizata a acestora si a marcilor DACIA ENERGY SOLUTIONS constituie o incalcare a legislatiei drepturilor de autor si marcilor, precum si a altor norme legale in vigoare aplicabile. Nerespectarea oricaruia dintre acesti Termeni conduce automat la anularea dreptului de a utiliza acest site.

Link-uri catre site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat DACIA ENERGY SOLUTIONS.

DACIA ENERGY SOLUTIONS nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si, respectiv de functionalitatea acestor site-uri, pentru niciun fel de daune survenite ca urmare a accesarii paginilor la care se face trimitere. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri ,va asumati personal riscul accesarii unui astfel de site.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

DACIA ENERGY SOLUTIONS asigură, în condiţiile legii, păstrarea confidenţialităţii datelor cu caracter personal ale clientilor şi respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal. Această obligaţie nu se aplică în cazul oricărei informaţii dezvăluite de către clienți unor terţi.

In unele rubrici ale site-ului, DACIA ENERGY SOLUTIONS solicita inserarea de date personale, incluzand : numele, numarul de telefon, adresa de e-mail. Utilizam informatiile colectate din cadrul site-ului, in scopul de a solutiona solicitarile,cererile de oferta adresate , eventualele plangeri/ contestatii, de a imbunatati site-ul si de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează de către DACIA ENERGY SOLUTIONS în temeiul legii, cu bună credintă, în scopuri legitime pentru încheierea şi executarea contractelor de servicii, respectiv prestarea serviciilor de către companie.

Prin completarea datelor in formularul de Contact, utilizatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a DACIA ENERGY SOLUTIONS si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Prin citirea prezentei politici de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea 677”) si de Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“RGPD”).

DACIA ENERGY SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment Politica de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

ro_RO