Operarea parcurilor fotovoltaice si eoliene

Societatea noastra, se ocupa de administrare si operare comericala a parcurilor solare fotovoltaice si parcurilor eoliene. Energia electrica rezultata este un produs cuantificat in MW produsi.

Parcurile fotovoltaice si Eoliene nu produc constant energie electrica, de aceea se impun anumite observatii in baza unor mai multi factori, printre care oferim servicii de emitere a prognozelor zilnice de productie, Raportari ANRE, Raportari Transelectrica, Gestionarea si Comercializarea ale certificatelor verzi. Energia electrica in cantitate fluctuanta ajunge prin transportatorul Transelectrica la distribuitorul zonal, operatorul care imparte productia dumneavoastra de energie electrica in mai multe puncte.

Prin o autoritate componenta societatii noastre care aduna informatii referitoare la producerea si asocierea consumului, pentru a se stabili statistici si mai departe reglementari astfel incat sa fie sprijinita in continuare productia de energie verde. Asadar partea responsabila cu echilibrarea (PRE) joaca un rol important in ceea ce inseamna operarea comerciala a parcului dumneavoastra Solar si al celui Eolian. Practic, noi ne ocupam de fluxul transmiterii productiei dumneavoastra de energie electrica catre piata.

Contractele care reglementeaza aceste aspecte vor fi incheiate cu distribuitorul zonal si PRE autorizat ales de dumneavoastra, iar mentinerea si derularea acestora intra in grija noastra, avand avantajul externalizarii servicilor de operare comerciala.

 

 

Servicii oferite de noi:

 

  • Prognoza zilnica si orara de productie.
  • Raportari ANRE si Transelectrica.
  • Notificari catre Partea responsabila cu echilibrarea (PRE).
  • Gestionarea si Comercializarea energiei electrice de certificate verzi.
  • Monitorizare functionarii corecte a unitatii de productie.

 

ro_RORomanian